Arrangementer

Arrangementer & Kurser i 2023


 


gLocal Solution Room Event – To present and discuss how to use the JBI Model of Evidence-based Healthcare in Clinical Practice

Webinar 6. juni kl. 13.00-15.30  – gratis deltagelse

v/ Professor Preben U Pedersen, Professor Merete Bjerrum og lektor, leder af Center for Kliniske Retningslinjer Marianne Wetendorff Nørgaard

JBI gLOCAL Solution Room er en ti dages begivenhed, der afholdes over hele kloden i alle JBI affilierede organisationer fra 5. – 11. juni 2023, i adskillige forskellige lande og er designet til at give pragmatiske løsninger på udfordringer med at få evidens ind i praksis i de kliniske miljøer.

Link og program her 

________________________________________________________________

Workshop i udarbejdelse af en klinisk retningslinje 14. september 2023

Kliniske retningslinjer er et vigtigt arbejdsredskab, der kan sikre ensartede og kvalitetsbaserede pleje og behandlingstilbud og kan understøtte den gode kliniske praksis og gavne patienterne.

Hvis du har planer om at udarbejde en klinisk retningslinje, er denne workshop her en rigtig god introduktion til, hvad du skal være opmærksom på. Gratis for medlemmer

Se program og hvordan du tilmelder dig her


Workshop i udarbejdelse af Scoping review 28. september 2023

Formålet med at udarbejde et scoping review er at få identificeret begreber, forskning og hovedtyper af tilgængelig evidens med henblik på kortlægning af viden, kvalitetsudvikling eller igangsættelse af forskning og giver deltagerne en indføring i metoden til udarbejdelse af et JBI scoping review. På workshoppen gennemgås de trin, der er grundlaget for, at man kan planlægge, gennemføre og rapportere et scoping review.

Se program her

Tilmelding her


Skræddersyet kurser/workshops.

Center for Kliniske Retningslinjer afholder skræddersyet kurser/workshops for sundhedsprofessionelle, uddannelsesorganisationer, ledere, akademikere og studerende. Indholdet leveres i henhold til klientens specifikationer og vil typisk inkludere: udvikling af kliniske retningslinjer, kritisk vurdering af studier, systematiske reviews osv. Kontakt mwn@cfkr.info for yderligere informationer samt priser.


Kom på kursus i, hvordan du kan arbejde med evidensbaseret medicin.

Sundhedsstyrelsen har lige åbnet for tilmelding til et gratis endags-kursus, der giver en introduktion til evidensbaseret medicin og evidensmetoden GRADE.

”Hvis du har planer om at udarbejde evidensbaserede kliniske anbefalinger, er kurset her en rigtig god introduktion til, hvad du skal være opmærksom på, så de kan få en høj kvalitet. Du får også en række eksempler på, hvordan vi bruger GRADE-tilgangen i Sundhedsstyrelsen til at omsætte evidens til anbefalinger” fortæller Simon Tarp fra Sundhedsstyrelsen.

Læs mere om kurset, datoer og tilmelding her